Menu:

Kirjaston aukioloajat


Kirjasto on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo. 17-19. Poikkeuksellisesti kirjasto on suljettu keskiviikkona 13.2.2013.

[lue lisää...]

Pohjalainen valtuuskunta kokoontuu


Pohjalaisen valtuuskunnan seuraava kokous

[lue lisää...]

Kirjatoimintaa


Uusi vuosi - uudet kujeet kirjastolla!

[lue lisää...]

Oikotiet

Forum
Kämppä
Calendar
Porthan
Ostrobotnia
Juhlailmoitus

Ravintola Manala


Manalan logo Ostrobotnia-talon katutason Manala-ravintolassa on tarjolla monenlaisia etuja osakuntien (EPO, PPO, VN) jäsenille. Alennusten saamiseksi sinulla tulee olla opiskelijakortti ja oikean vuoden osakuntatarra. Manalan lounaslista löytyy ravintolan sivuilta.


Opiskelijalounas

HUOM! Lounaslippujen hankintaohjeet ovat osakuntakohtaiset.

Pohjalaisten Osakuntien jäsenten edut omasta ravintolasta Manalan osakuntalounas ja muut osakuntalaisedut uudistuvat lokakuun alusta lähtien. Muutokset ovat pieniä, mutta niitä on paljon, joten ne on havainnollistuuden vuoksi jaoteltu otsikoittain (katso seuraavat kohdat a-e). Luethan huolellisesti ohjeet läpi! Manalan ja st. Urho's pubin tarjoamat edut ovat todella hyviä, ja niistä kannattaa olla perillä.

Fukseille ja muille uusille tarkennukseksi: kun Manalan etujen yhteydessä puhutaan osakunnasta, tarkoitetaan sillä ainoastaan pohjalaisia osakuntia, siis EPO, PPO ja VN.

a) Arkilounaan osakuntalaispöydät muuttuvat
b) Manala on jatkossa sunnuntaisin kiinni
c) Viikonloppulounaan hinnasto muuttuu
d) Manalan ja st. Urho's pubin osakuntatarjoukset
e) Manalan juomatarjoukset kaikille opiskelijoille vuoden 2013 loppuun

a) Arkilounaan osakuntalaispöydät muuttuvat
Mikäli menet ennen klo 12.15 osakuntalounaalle syömään, voit ruokailla ainoastaan Manalan baarin puolen sohvapöydissä. Kyseessä ovat siis ne pöydät, jotka ovat kauempana ikkunoista pitkän sohvan varrella. Klo 12.15 jälkeen voit ruokailla myös muissa pöydissä lounasaikaan klo 11-14, jos sohvapöydissä ei ole tilaa.

Muistutukseksi linkit lounaslistaan ja osakuntalounasohjeisiin:
EPO
PPO
VN

b) Manala on jatkossa sunnuntaisin kiinni
Ravintola Manala on lokakuusta lähtien kiinni sunnuntaisin kokonaan. Osakuntalaisille on aiemmin tarjottu sunnuntaisin Manalassa viikonloppulounasta, ja nämä viikonloppulounasedut saa jatkossa sunnuntaisin st. Urho's pubista.

c) Viikonloppulounaan hinnasto muuttuu
Osakuntatarralla saa joitakin ruoka-annoksia viikonloppulounaaksi lauantaisin Manalasta klo 14-18 ja sunnuntaisin St. Urho's pubista klo 15-18. Mikäli olet menossa viikonloppulounaalle Manalaan, sinun ei tarvitse maksaa narikasta. Esitäthän silloin narikassa osakuntatarrasi! Muina kuin lounasaikoina narikka on maksullinen myös osakuntalaisille.

Viikonloppulounaslista ja hinnasto on Manalassa ja St. Urho's pubissa sama:
Toast Manala 6e
Fish & chips 6e
Nakit & muusi 6e
Manalan kanasalaatti 6e
Kasvischiliä 6e

d) Manalan ja St. Urho's pubin osakuntatarjoukset
Muut kuin lounasruokatarjoukset eivät ole muuttuneet. Jatkossakin saat joka päivä vuoden ympäri Manalassa -20% à la carte-listan hinnoista klo 14.00-19.00 ja St. Urho's Pubissa -20% ruoka-annosten hinnoista klo 15.00-22.00.

e) Manalan juomatarjoukset kaikille opiskelijoille v. 2013
Nyt voit tuoda ei-osakuntalaiset opiskelijaystäväsikin Manalan edullisten hintojen äärelle, koska seuraavat hinnat ovat voimassa klo 21-04 kaikille opiskelijoille:Rosé lasi 3€, pullo 18€ Salmari ja fisu 3€ III olut hanasta 4€ Crowmoore siideri hanasta 5€ Juoma-alet saat klo 21-04 Manalan baarissa JA Kellarikerhossa (Kellarikerho avoinna PE+LA KLO 23-04).


Osakuntien lounaslippujen hankintaohjeet:

Pohjois-Pohjalainen Osakunta

Lounaslippuja luovutetaan osakunnan toimistossa normaaleina päivystysaikoina ainoastaan osakunnan jäsenille. Lippuja noudettaessa on esitettävä voimassaoleva opiskelijakortti sekä osakuntatarra.

Yksi lounaslippu maksaa jäsenelle 3.5€ ja lippuja myydään 5, 10 ja 20 lipun erissä. Liput maksetaan suorittamalla ostettavien lippujen määrää vastaava maksu etukäteen (17.5€, 35€ tai 70€) osakunnan lounasmaksutilille
(Nordea FI9512283000030468, saaja Pohjois-Pohjalainen Osakunta) viitteellä 3515. Lippuja ei ole mahdollista ostaa käteisellä.

Lippuja noudettaessa on esitettävä etukäteen tulostettu kuitti suoritetusta maksusta, josta ilmenee maksajan nimi, saajan nimi ja tilinumero, viite, maksettu summa sekä maksupäivämäärä. Kuitiksi kelpaa nettipankista itse tulostettu epävirallinen kuitti. Osakunnan virkailija ottaa kuitin talteen, kirjaa lippujen noudon listaan ja luovuttaa lounasliput jäsenelle.

Tällä hetkellä myytävät lounasliput ovat voimassa vuoden 2013 loppuun. Lippujen jälleenmyyminen on kielletty. Pohjois-Pohjalainen Osakunta pidättää oikeuden muuttaa lounaan hintaa.

Lyhyenä kiteytyksenä näin siis hankit lounaslippuja:

 • Mitä?
 • Maksa lounaslippusi etukäteen osakunnan tilille viitteellä 3515. Hinta 3.5€ per lounaslippu, maksa siis 17.5€, 35€ tai 70€ kerrallaan.
 • Missä?
 • Nouda liput osakunnan toimistosta etukäteen tulostettua kuittia vastaan.
 • Milloin?
 • Nouda liput päivystysaikoina ma 13-15, ti 14-16 tai to 15-17.
 • Nauti!
 • Ota mukaan lounaslippu + opiskelijakortti ja ruokaile Manalassa arkisin klo 11-14.

  Etelä-Pohjalainen Osakunta

  Hyvät pohjalaiset,

  Pohjalaisten osakuntien jäsenillä on oikeus ruokailla edullisesti Manalassa. Lounaaseen kuuluu alkukeitto, lämmin pääruoka, salaattipöytä ja jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Hinta arkipäivinä (klo 11-14:00) 4 EUR, viikonloppuisin (14-16.30) 4,80-5,40 EUR, sekä aina klo 14-19 välillä 20 % alennus kaikista á la Carte -annoksista. Manalan lounaslista löytyy ravintolan sivuilta.


  Osakuntalounasta varten tarvitset lounaslippuja, joita voi lunastaa EPO:n toimistosta päivystysaikoina. Lounaslipukkeiden maksaminen ja lunastaminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

  1) Maksa Etelä-Pohjalaisen Osakunnan tilille 103130-778907 viitteellä 301 haluamasi määrä lipukkeita. Minimimäärä on viisi (5) kappaletta ja maksimimäärä on neljäkymmentä (40) kappaletta. Yhden lipukkeen hinta on 4,00 euroa.
  2) Tulosta kuitti verkkopankista ja ota se mukaasi, kun tulet noutamaan lipukkeita Osakunnan päivystysaikoina, jotka löydät täältä: http://epo.osakunta.fi/index.php/hallinto/paivystys
  3) Osakunnan virkailija tarkistaa kuitista hinnan ja viitteen. Muista ottaa mukaasi myös opiskelijakortti, jossa on voimassaoleva EPO-tarra. Virkailija luovuttaa sinulle oikean määrän lipukkeita.
  4) Lipukkeisiin kirjoitetaan ostohetkellä oma nimi. Tämä sen takia, että diilaamista ei tapahtuisi, kuten aiemmin on havaittu.
  5) Lipukkeita myydään VAIN Osakunnan päivystysaikoina, jotka löydät tosiaantäältä.
  6) Käy nauttimassa Manalan mainiota lounasta arkisin klo 11-14

  :)

  Manalan lounaslippuja voi ostaa pelkästään verkkopankkimaksun avulla. Muistathan, että osakuntalounaaseen ovat oikeutettuja vain Pohjalaisten Osakuntien jäsenet.
  Lounaslipukkeiden luovuttaminen ei-epolaiselle on ehdottomasti kielletty.

  Lisätietoja saa hallituksen puheenjohtajalta Mirva Niemeltä (mirva.niemi at helsinki.fi)


  Viikonloppulounas

  Lauantai- ja sunnuntai-iltapäiväisin klo 14-16.30 tarjoillaan baarin puolella tiettyjä ruokia erikseen alennetuin hinnoin (noin 5 €), tällöin saa syödä missä tahansa vapaassa pöydässä.

  Valikoimassa on:

  • Fetasalaatti 4,90 €
  • Nakit ja muusi 5,50 €
  • Kasvispataa, riisiä 5,50 €
  • Toast Manala (ranskalaisilla tai salaatilla) 5,00 €
  • Vege Toast (ranskalaisilla tai salaatilla) 4,90 €
  • Fish and Chip`s 5,50 €
  • Päivän annos (saatavuus tarkistettava) 4,90 €

  Muut ravintolan osakunta-alennukset

  Joka päivä vuoden ympäri

  • Manalassa -20% à la carte-listan hinnoista klo 14.00-19.00
  • St. Urho's Pubissa -20% ruoka-annosten hinnoista klo 15.00-22.00
  • osakuntatarralla varustettu opiskelijakortti täytyy esittää tilattaessa

  Perjantai- ja lauantai-iltaisin

  • Manalan Yötansseihin osakuntatarralla 18v, normaalisti 22v.

  Kysymyksiä, toivomuksia ja kommentteja ravintolan toiminnasta voit lähettää PV:n ravintolatoimikunnalle osoitteeseen