Menu:

Kirjaston aukioloajat


Kirjasto on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo. 17-19. Poikkeuksellisesti kirjasto on suljettu keskiviikkona 13.2.2013.

[lue lisää...]

Pohjalainen valtuuskunta kokoontuu


Pohjalaisen valtuuskunnan seuraava kokous

[lue lisää...]

Kirjatoimintaa


Uusi vuosi - uudet kujeet kirjastolla!

[lue lisää...]

Oikotiet

Forum
Kämppä
Calendar
Porthan
Ostrobotnia
Juhlailmoitus

Kirjasto


Aukioloajat

 

Aukioloajat voit tarkistaa Ostrobotnian kirjaston Facebook-sivulta

Tervetuloa

 

Ostrobotnian kirjasto sijaitsee Ostrobotniarakennuksen 5.kerroksessa samoissa tiloissa pohjalaisten osakuntien kanssa. Kirjasto on perustettu vuonna 1963 yhtenä päätehtävänään pitää osakuntalaiset kurssikirjoissa. Kirjastoon hankitaan lisää kirjoja osakuntalaisten toiveiden mukaan. Ota yhteyttä kirjastovastaavaan tai kirjastotoimikuntaan, jos tuntuu, että jokin kurssikirja (tai jokin muu kirja) olisi syytä löytyä osakuntalaisten kirjastosta.

Ostrobotnian kirjasto tarvitsee lisää aktiivisia toimijoita, ettei se näivety jälleen pelkäksi kirjavarastoksi! Tule mukaan ja ala kirjastopäivystäjäksi! Tehtäviin kuuluu kirjaston aukipitäminen sovittuina aikoina, kirjojen lainaaminen osakuntalaisille sekä kirjaston saavutettavuuden parantaminen tietokantaprojektia edistämällä. Kirjaston kirjoja on nyt noin vuoden ajan laitettu LibraryThing tietokantaan. Kirjoja on saatu luetteloitua 1220, ja työtä on vielä paljon edessä!

Tule mukaan nyt, ja pohjusta itsellesi tie vaikkapa ensi vuoden Pohjalaiseen Valtuuskuntaan!

Terveisin

Terveisin Kirjastotoimikunta